Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Turbomeca και Τουρκία υπογράφουν συμβόλαιο για τους κινητήρες Makila 1A1 που τροφοδοτούν τα ελικόπτερα Cougar

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Turbomeca και το τουρκικό υπουργείο Άμυνας υπέγραψαν σύμβαση για τη δημιουργία ενός κέντρου για την επισκευή των κινητήρων Turbomeca Makila 1A1 turbo των 50 Cougar ελικοπτέρων του τουρκικού στρατού.
Το νέο αυτό κέντρο επισκευής θα δημιουργηθεί στο Εσκισεχίρ, στο κέντρο επισκευής Tusas Engine Industries. Θα παράσχει συντήρηση μέχρι και τετάρτου (4) επιπέδου για τους κινητήρες Makila 1A1 που είναι εγκατεστημένοι στα τουρκικά ελικόπτερα Cougar που αποκτήθηκαν κατά τη δεκαετία του 1990.
Με αυτή τη σύμβαση, η τουρκική άμυνα βλέπει ότι η υποστήριξη του κινητήρα Turbomeca ενισχύεται σημαντικά, μέσω της αύξηση της αυτονομίας.
Επιπλέον, οι τούρκοι πελάτες της Turbomeca επωφελούνται άμεσα σήμερα από την ύπαρξη μιας αντιπροσωπίας, που εδρεύει στην Άγκυρα.
Η δραστηριότητα της Turbomeca στην Τουρκία συνδέεται κυρίως με τη σημερινή στρατιωτική αγορά, για την οποία αυτό το νέο συμβόλαιο αποτελεί ένα νέο βήμα.
Η Turbomeca (SAFRAN Group) είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητήρων ελικοπτέρων, και έχει κατασκευάσει πάνω από 50 000 κινητήρες που βασίζονται σε δικά της σχέδια, από τότε που ιδρύθηκε. Με πάνω από 2.350 πελάτες σε 155 χώρες, η Turbomeca παρέχει άμεσες υπηρεσίες χάρη στα 15 sites, 26 κέντρα υποστήριξης, 24 κέντρα επισκευής και 90 αντιπροσωπείες. Τα Κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην Bordes, Pyrénées-Atlantiques (νοτιοδυτική Γαλλία). Η Microturbo, θυγατρική της Turbomeca, είναι ο ηγέτης στην ευρώπη σε κινητήρες για βλήματα, αεροσκάφη χωρίς χειριστή και των βοηθητικών μονάδων ισχύος.

http://www.defense-aerospace.com/cgi-bin/client/modele.pl?prod=101081&session=dae.44017446.1231259733.-wbhPH8AAAEAAGcORi8AAAAK&modele=release&prod=101081

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου