Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία του Ιράν επισκέπτεται την Τουρκία


Η Κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία εθνικής ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής του Ιράν, υπό τον πρόεδρό της Alaeddin Boroujerdi επισκέπτεται αύριο (19 Ιανουαρίου 2009) την Τουρκία για συντονισμό δράσης στο πλαίσιο συντονισμού της κοινής δράσης για τους εγκλωβισμένους Παλαιστίνιους στη Γάζα.
Η Επιτροπή θα συναντηθεί με τον πρόεδρο (Murat Mercan) και τα μέλη της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων της τουρκικής βουλής, ενώ το μεσημέρι οι δύο επιτροπές θα παρακαθήσουν σε γεύμα που θα παραθέσει ο πρόεδρος (Ahmet İnal) της κοινβουλευτικής επιτροπής Τουρκο-Ιρανικής φιλίας, στο οποίο θα παρακαθήσει και ο πρόεδρος της τουρκικής βουλής Köksal Toptan, ο οποίος προηγουμένως θα δεχτεί και τα μέλη της επιτροπής, τα οποία και θα του υποβάλουν προτάσεις για κοινή δράση των δύο επιτροπών. Στη συνέχεια έχει προγραμματιστεί κοινή συνάντηση με τον πρόεδρο (Ziyaeddin Akbulut) και τα μέλη της επιτροπής εσωτερικών υποθέσεων και στη συνέχεια με τον πρόεδρο (Yılmaz Helvacıoğlu) και τα μέλη της επιτροπής άμυνας της τουρκικής βουλής.
Η ιρανική αντιπροσωπεία αφού ολοκληρώσει τις παραπάνω επαφές στην Άγκυρα, στις 20 Ιανουαρίου 2009 ημέρα Τρίτη, θα αναχωρήσει από την Άγκυρα.

http://www.tumgazeteler.com/?a=4553661

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου