Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Μαγνητοφωνημένο μήνυμα του Ταξχου ε.α. Levent Ersöz, σχετικά με την εμπλοκή και άλλων ανώτατων Τ/αξκών στην οργάνωση Ergenekon.

Μαγνητοφωνημένο μήνυμα του Ταξχου ε.α. Levent Ersöz, σχετικά με την εμπλοκή και άλλων ανώτατων Τ/αξκών στην οργάνωση Ergenekon.

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε μαγνητοφωνημένο μήνυμα του Ταξχου ε.α. Levent Ersöz, ο οποίος κατηγορεί για την εμπλοκή του στην οργάνωση Ergenekon, τον πρώην Δκτή των Χερσαίων Δυνάμεων της περιόδου 2003-2004 Στγό ε.α. σήμερα Aytaç Yalman, για τον οποίο χακατηριστικά αναφέρει ότι τους πούλησε «AYTAÇ YALMAN HEPİMİZİ SATTI» με απώτερο σκοπό να αθωώσει τον εαυτό του και να μείνουν τελείως ακάλυπτοι οι άλλοι διοικητές (αναφορά στους πρωην Δκτές Ναυτικών Δυνάμεων Ναυαρχο Özden Örnek και Αεροπορικών Δυνέμεων Πτέραρχο İbrahim Fırtına), αναφέροντας επίσης την εμπλοκή και του πρώην Γενικού Γραμματέα του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας Στγού Tuncer Kılınç και ορισμένων άλλων (αναφέρονται μονάχα τα μικρά τους ονόματα), ενώ ο ίδιος το μόνο που έκανε ήταν ότι εργάσθηκε για «την προστασία της δημοκρατίας».

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=958199&title=ersozun-ses-kaydi-yalman-pasa-hepimizi-satti

http://www.zaman.com.tr/multimedya.do?tur=video&aktifgaleri=7777&aktifsayfa=0&bolumno=0&title=levent-ersozden-sok-iddialar&gosterim= (το επίμαχο βίντεο με την ηχογραφημένη και απομαγνητοφωνημένη ομιλία του Ταξχου ε.α. Levent Ersöz)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου